shadow

Мебели мода и тенденции

Модата е смятана за дамско нещо. Тя привлича, вълнува, командва. Следвайки нейното ръководство, ние често жертваме много неща, започвайки от солидни парични суми и завършвайки с емоционален баланс …

Ако се нуждаете от повече пространства, то изхвърлянето на мебели трябва да е първа крачка, която да направите. За събиране на старите неща, наемете екип от чистачи.com.

Тайната тук е проста – да опознаете себе си по-добре.

И ако е така, тогава тенденцията да увеличите максимално детайла на кухненското пространство е само за вас. С високата си организация и педантичност се опитайте да изберете опции за дизайн с най-внимателното проучване на детайлите. И ако останалите имат най-новите тенденции за съхранение на кухненски прибори (съответствието на всяка секция и отделение със строго определен кухненски аксесоар), ще предизвикат дразнене, за вас те ще бъдат най-добре дошли. И обратно, ако интуицията е основното за вас, а основните покупки се извършват по призив на душата, не създавайте пречки за себе си под формата на място и функция, ясно определена за всяко парче мебели. Например, един плот, въпреки че ви позволява да разширите работното си пространство, ще ви лиши от възможността да експериментирате, като пренареждате мебели. Така може да почувствате, доста скоро монотонността в ъгъла и липсата на креативност? Друга модна тенденция е отвореността на работните зони в кухнята. Такава ще ви зарадва, преди всичко. В крайна сметка е малко вероятно да ви притесняват творческите разстройства, преобладаващи в откритите пространства.

Енергия през ръба или спестяващ режим

Ако за вас основният източник на попълване на енергия е външният свят, значи сте типичен екстраверт. Модни неутрални и нискоенергийни цветове като бяло или металик са ви противопоказани. И обратно, сред мощните енергийни наситени нюанси, например оранжево, ще усетите, че силите сякаш се връщат към вас.

Екстравертите са най-честите жертви на модата като цяло. В крайна сметка за тях е важно, преди всичко да одобрят околните за външния им вид и начин на живот. Те са особено склонни да приемат рекламни лозунги на вяра. Ако имате такава слабост, опитайте се да отделите поне една минута, преди да направите окончателен избор. Но що се отнася до интровертите, те са по-способни от другите да се противопоставят на модните влияния, тъй като се фокусират върху собствените си идеи за комфорт и удобство. За тях е особено важно да обмислят въпроси на пространствената организация. За щастие модата не пренебрегна тази молба за удобно зониране на кухненското пространство. Гъвкаво използване на островни и полуостровни модули, създавайки ефекта на „задната сигурност“ и възможността за потапяне в себе си дори в гъсто затрупаната с мебели кухня.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *