shadow

Изхвърляне, декориране, подреждане на всичко в гардероба

Една от най-новите тенденции в дизайна на гардероби в европейския и американския интериор са леките метални конструкции, вградени в стаята и отделени от основното пространство с помощта на мобилен.

Първо, изглежда необичайно, второ – инсталирането им е доста просто и трето, такива дизайни осигуряват удобен достъп до нещата и лесно се трансформират по искане на техния собственик. По правило такива гардеробите се състоят от метална рамка, върху която е опъната обикновена тъкан или материал с модел.

Вътрешната част на системата за съхранение се състои от метални стелажи или затворени чекмеджета. Екранът се движи лесно, осигурявайки достъп до правилните неща, докато служи като интериорен елемент, който допълва дизайна на стаята като цяло.

Вместо подвижен екран могат да се използват платнени завеси. Те, разбира се, не могат да бъдат преместени, но предоставят повече възможности за декоративен дизайн. В допълнение към факта, че самата тъкан може да бъде уникална и красива в мебелите, тя може да бъде проектирана независимо.

Ако изберете обикновено платно, което да съответства на основните цветове на интериора. Например, върху тъканта могат да бъдат нанесени различни модели с помощта на шаблон, а децата могат да бъдат привлечени към произведението на изкуството, което със сигурност ще рисува „стената” в стаята с удоволствие.

Може също така да направите осветление вътре в дрешника, което ще създаде много необичайна атмосфера с изключени светлини. Пълненето на гардероба (стелажи, скринове, шкафове и чекмеджета) е завършено в зависимост от нуждите на всяко семейство. Такова е важно да поставите дрехи, за други да скриете спортното оборудване, т.е.

В дизайна на гардеробите има друга тенденция, която идва до при нас от Изтока. Говорим за подиумите и системите за съхранение, разположени под пода. Обикновено тези съблекални подхождат в спалнята или хола, декорирани в ориенталски стил.

Ако подиумът е направен в хола, тогава на неговия „покрив“ може да поставите зона за охлаждане с мек килим и възглавници или на работно място; ако в спалнята, тогава върху системата за съхранение на пода, като правило, се поставя матрак, а самата „съблекалня” служи като рамка.

Разбира се, основният недостатък на такава система за съхранение е, че няма да е възможно да съхранявате вечерна рокля или скъп костюм. За сметка на това, обаче е напълно възможно да се организира допълнително пространство за други неща.

Няколко думи за това какво трябва да има в съблекалнята. Разбира се, това е огледало. Желателно е голямо, в цяла дължина и с добро осветление, възможно най-близко до естественото, за да може обективно да оцените своя тоалет. Също така е добре да направите специално място за съхранение на неща, които не може да скриете в килер – бижута, чанти, шалове и други аксесоари.

За всичко останало, което вече ви се струва излишно, може да наемете екипи от kamion.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *