shadow

Видове стил за интериора

стил в интериора

Не сте доволни от познатия интериор и нямате никаква възможност или желание да го поправите?

А, знаете ли, че само с правилно подбрани цветове, аксесоари и осветление ще може много да преобразите дома.

Предлагаме ви да научите за различните видове стил в интериора, както и да се обадите в smetishte.com, косато ви трябва помощ в изхвърляне на стари мебели.

Какъв интериор да изберем?

Хай-тек стил – този стил ще е подходящ за млади и активни жилища. Той предпочита да работи в уютна атмосфера, без да се разсейва от други неща. В същото време е идеален за домакините, които се отличават с гостоприемството си. Пространството и ограничаването са основните принципи на високотехнологичния стил.

За целта: Първо трябва да се отървете от тапетите и вместо това да изрисувате стените със светла боя; поставете килим на пода, за предпочитане твърд; Добре е да се откажете от всякакви ненужни сувенири и големи мебели; заменете стандартните завеси с щори; за мека мебел, изберете в черна или сива тъкан; окачете метална или стъклена рамка на стената, върху която ще подхожда добре с бели вази; Спрете се на обикновените стъклени лампи; бели плочи и чаши без шарки.

Етно стил – този интериор е подходящ за творчески хора. Той е за тези, които обичат да създават точно това в апартамента си. Ю

Как да постъпите: украсете стените с различни глинени или дървени орнаменти. Направете декорация от пера или ловни трофеи; мебелите за този интериор трябва да изберат този, който е изработен от ковано желязо или ратан; за осветление, вземете лампи с плетени абажури; окачете бамбукови ролки на прозорците; истинска или изкуствена кожа от диво животно. Всичко, което може да говори за етнически орнамент е идеално за пода; Изберете легла и възглавници за дивана с модел, имитиращ кожи от леопард, тигър или зебра – това ще създаде отлично автентично настроение.

Еко стил – този интериор е предпочитан от тези, които се опитват да бъдат по-близо до самата природа. Той е идеален за хората с малки деца. Екологични материали се изразяват в гладки линии и ярки цветове. Те са основните компоненти на еко-стила.

Как да проектирате: покрийте стените с хартиени тапети в топли нюанси или тапети с изображение на листа, цветя или езера; свободното пространство, като се отървете от допълнителни неща; за прозорци вземете завеси от естествени тъкани от пастелни нюанси. Спрете се на безопасните мебели, на стил допълнен с повече светлина, светли и пастелни тонове, оформете интериора с цветя.

Ориенталски стил – този интериор е подходящ за тези, които не могат да кажат сбогом на старите неща, мебели и различни дрънкулки. Но дори и в този случай, може да постигнете домашен комфорт и функционалност.

Вашите действия може да са насочени към: актуализиране на мебелите, като ги нарисувате със светла боя; украсете стени със семейни снимки и картини на селския пейзаж; окачени прозорци със светли завеси от калико, украсени с къдрици; на дивана поставете каре, а за възглавници, декоративни такива; интериорът може да бъде допълнен с плетени кошници с капаци, в които да съхранявате различни неща. От малки дрехи или спално бельо, до предмети или друго, което няма нужда от показност. Следвайки тези прости правила и можете лесно да създадете интериор в стил, който ви подхожда.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *